Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Overhørt! Kendte og ukendte kvinder i sange

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Iben Silberg, sopran og Ulrich Stærk, klaver opfører de populære Dyveke-sange af Peter Heise (1830-1879) og skønne ukendte sange af den oversete kvindelige danske komponist Nancy Dalberg (1881-1949). Hun var blandt andet nær ven med Carl Nielsen og hans assistent på enkelte opgaver, således instrumenterede hun dele af Fynsk Forår.

Generalforsamling

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Før koncerten med Operaakademiet afholdes generalforsamling med dagsorden i henhold til vedtægterne. Alle medlemmer indbydes, og der er mulighed for at fremsætte forslag, ris og ros. Foreningen byder på et glas.

Operaakademiet

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Den traditionsrige koncert med de unge operasangere fra operaakademiet synger arier, duetter mv., og forkæler os med en perlerække af elskede og skønne stykker fra det klassiske operarepertoire.

Arvegods – Nikolaj Bentzon Trio og Tuva Semmingsen

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Ved koncerten deler Nikolaj Bentzon ud af sin tipoldemor Emma Hartmanns kompositioner, og præsenterer dermed uddrag af guldaldermusikken på et nutidigt jazzfundament. Trioen består Nikolaj Bentzon, klaver, Matthias Flemming Petri, kontrabas, Espen Laub von Lillienskjold, trommer, og dertil den dygtige mezzosopran Tuva Semmingsen.

I barokkens verden

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

BarokBureauet spiller musik af Prætorius, Sweelinck og Scheidt samt engelske maskedanse. Instrumenterne er cembalo og forskellige fløjter og trommer fra tiden - og så har vi i dagens anledning lejet et lille orgel. Det er underholdende og sanselig musik til dans, sorgløs glæde, eftertænksomhed, kamp, melankoli, sorg og meget mere. Lene Langballe, zink & blokfløjte, Anne Kirstine Mathiesen, cembalo & orgel, Poul Høxbro, pibe & tromme.

Til alle tider – fra alle steder

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Bjarke Mogensen – et dansk verdensnavn - præsenterer et spændende og varieret program for solo akkordeon. Det er musik fra mange epoker, lande og traditioner, alt sammen udsat for et instrument og en solist. Vi skal høre værker af Carl Nielsen,Domenico Scarlatti, Piotr Tjajkovskij, Astor Piazzolla, Marilyn Mazur og Poul Ruders.

Duo og tandem

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Ida Riegels, cello og Frederik Munk Larsen, guitar byder på et varieret program fra barokmusik af Vivaldi til latinamerikanske værker af Villa-Lobos. Dertil en suite over danske folkemelodier, som musikerne har komponeret undervejs på en koncert-cykeltur ad Hærvejen.

Folkemusik møder Carl Nielsen

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Trioen Ophav med de populære folkemusikere Helene Blum, sang Harald Haugaard, violin og Christoffer Møller, klaver. Ved koncerter præsenterer de et repertoire bestående af årstidssange, traditionelle og nye instrumentalstykker, et udvalg af Carl Nielsens udødelige sange, Jeppe Aakjærs tekster og nyskrevet materiale fra alle tre musikere.

Croonerklassikere og danske julesange

Kunsthal Kongegaarden Algade 25, Korsør

Der er garanti for julestemning, når sangeren, saxofonisten og sangskriveren Mads Mathias optræder med sin kvartet.
Mads Mathias, vokal/sax, Peter Rosendal, piano, Morten Ankarfeldt, bas Espen Laub von Lillienskjold, trommer.